PRODUKCIA
e-mail: dustream(at)dustream.sk
BOOKING
e-mail: booking(at)dustream.sk
FÓRUM
NASPÄŤDETAIL TÉMY
LINE-UP
11.06.2010 11:59:35 | Marek | reagovať
Zdravim ludkovia, kedy bude info ohladne iterpretov? Na koho sa mozme tento rok tesit?
11.06.2010 20:34:35 | heny
Line up bude zverejneny onedlho. Cast line-upu uz bola predstavena na fanusikovskej stranke facebooku, tu bude kompletny line up uz behom nasledujuceho tyzdna. http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Download-festival/55156908782?ref=ts
16.06.2010 17:34:11 | bolsomnavstevnik | reagovať
tak teda line-up :D ... hlavny stage traja neznami DJs z jedneho bookingu, asi bola zlava na viacerych... dnb: osuchany Nu tone a Metrik... muka muka,,, som rad ze som sa dozil asi nahody ked tam bol Teebe. Ale aj rocniky predtym bolo nieco co za to stalo, pre mna osobne.... velky prepad, asi sa setrilo..... zabavte sa ludia :)
16.06.2010 17:36:29 | edo | reagovať
No heny si sa zas predviedol, takyto trapas, za toto pytas 18€ na mieste, sa hanba!! otras
17.06.2010 12:13:02 | heny
Nuz nazor kazdeho, osobne mas na vyber. Staviame na kvalite, nie na znamosti/neznamosti mena, co myslim potvrdili minule roky. Listky mozes kupit v predpredaji za 11,90 (cena taka ako v roku 2009!) alebo 14,90.
27.06.2010 22:43:58 | roman
mate zaujimavy pohlad na kvalitu mena,aspon na hlavnom stagei. len zo srandy napis co pytaju za hranie ti traja nemci dokopy,ci im staci chlast?
21.06.2010 16:04:39 | Martin | reagovať
Butch a Namito su mena ktore mam spojene s kvalitou uz par rokov. Ja. Osobne... kazdopadne, komu sa nepaci, vazne nemusi ist a ked sa niekomu viac pacia (vyraznejsie) mena ako napr. Leftfield, moze byt rad pretoze takymto sposobom usetri na vstupenku na Pohodu :)
Este podotknem ze cena 11,90 v predpredaji naozaj nestoji za zalozene negativnej kritiky.
Este podotknem ze cena 11,90 v predpredaji naozaj nestoji za zalozene negativnej kritiky.
21.06.2010 22:24:08 | edo | reagovať
fajn, na rok teda skúste -Oliver Koletzki, Marcus Schossow, Markus Schulz, Mistabishi a bude spokojnost
22.06.2010 18:33:57 | ja,ty,on,ona | reagovať
Do dnešného dňa sa mali dať rezervovať lístky za 11,90 na Ticket Arte, ale objadnať sa už nedajú!.......????
22.06.2010 18:38:11 | ja,ty,on,ona | reagovať
a poznámka pri objedávke ,,Príliš mnoho rezervácií" - nechápem - ticket-art.sk je buď primitívne vyvinutý portál pre on-line vstupnky alebo sa rezervácie predčasne stopli, aby sa viac zarobilo.
29.06.2010 08:20:52 | Martin | reagovať
Ja len chcem este raz spomenut uz spomenute: na download sa velmi tesim, moj prvy kontakt s nim tento rok viedol cez ticket art, kedze som si zakupoval listok. Tu ziadny problem nebol, vsetko som pohodlne zaplatil z domu cez ebanking a listok bol v rekordne kratkom case doma u mna. Co sa tyka lineupu: SOM MAXIMALNE SPOKOJNY. Na headlinerov sa velmi tesim, aj preto, ze su to mne zname mena a teda cakam kvalitnu zabavu, lepsiu, nez keby ste mozno na ich miesta dali niekoho znameho druhim ludom :)) Samozrejme, tesim sa a drzim palce aj Noks-ovi a Good Mood-ovi a tiez Cole-ovi, ktory urcite nesklamu. Ja tomu verim, ako verim aj celemu tymu okolo tohto skveleho festivalu. Nakoniec mi nezostava nic ine len popriat vsetko najlepsie k okruhlemu vyrociu a zazelat (hlavne Vam, v druhom rade sebe a ostatnym) nech sa vydari pocasie.
See you :)
See you :)